Infra-onderhoud

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen en beschermen van kunstwerken en geluidsschermen. Ook het verwijderen van grote oppervlakte graffiti en het aanbrengen van antigraffiti coatingen behoort tot onze core business. Vele (zeer) grote projecten hebben wij reeds uitgevoerd waar wij bijzonder trots op zijn.

Antigraffiti coatingen

GBS-47 is een semi-permanente coating die er voor zorgt dat de graffiti niet in het oppervlakte kan binnendringen.

Hydrofoberen

AC Nederland heeft al vele (grote) projecten behandeld met Hydrol SB1-1.

Reiniging geluidsschermen

De laatste twee decennia zien we een enorme toename van zwartverkleuring van betonoppervlakken.

Graffitiverwijdering

AC Nederland is begonnen met het verwijderen van graffiti en kan zich met vertrouwen dè specialist op dit gebied noemen.

Hoge drukreiniging

Afhankelijk van de ondergrond, is het soms al voldoende om de oppervlakkige vervuiling met alleen (heet) water af te spoelen.

20 jaar ervaring

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Veelgestelde vragen

Wat kost een offerte?

Niets, wij komen wel altijd langs om de situatie op te nemen zodat wij u een gedegen advies kunnen geven. Dit is altijd geheel gratis! 

Worden mijn ramen en/of kozijnen beschadigd?

Nee nooit. Zolang het schilderwerk goed is kunnen wij met onze werkwijze niets beschadigen.

Moeten wij thuis blijven?

In principe niet zolang wij gebruik kunnen maken van de waterkraan en alle ramen en luchtroosters gesloten zijn. Maar een lekker kopje koffie is natuurlijk nooit te versmaden. 

Wat kost gevelreiniging?

Dat is lastig te zeggen. Het heeft te maken met zaken als de ondergrond, de vervuiling en bijvoorbeeld de hoogte. Benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.