Gevelreiniging

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd. Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste reinigingstechniek toe; dit kan zijn handmatig, met warm of koud water onder gepaste druk of torbostralen.

Onze specialiteit

De specialiteit van AC Nederland is gevelreiniging. Ongeacht de steen kunnen wij nagenoeg alle vervuilingen verwijderen. 95% van de te reinigen gevels bestaan uit baksteen of betonnen (MBI) steen. In deze poreuze ondergronden trekken de zure regen en alle andere organische vervuilingen in en zetten zich vast. Hierdoor worden echter ook anorganische stoffen vastgehouden. Dit alles zorgt er ook nog eens voor dat vocht te lang in de gevel blijft zitten.

Er is dus een constant afbraakproces bezig en dat moet gestopt worden! Maar dan wel op een deskundige manier zonder de ondergrond kapot te maken. Wij hebben de verschillende reinigingstechnieken in huis om elke gevel op de juiste manier te reinigen.

Eerst reinigen wij de oppervlakkige vervuiling, waarna we de gevel inzetten met A-mousse30 om de organische vervuiling IN de steen te neutraliseren. Dit product werkt gewoon door totdat wij de gevel eventueel naspoelen of impregneren (hydrofoberen).

Uw gevels zijn weer schoon en voor vele jaren beschermd!

Before
After
Vergelijk
Voor
Na
Projecten
Onderhoud is behoud. Als uw gevel een opknapbeurt kan gebruiken, dan denken we graag met u mee. Er meerdere mogelijkheden om uw pand weer een fris uiterlijk te geven en te zorgen dat het weer jaren mee kan. Zo kan het voegwerk hersteld worden, de gevels gereinigd en een beschermlaag worden aangebracht (impregneren).
Ontdek ons uitgebreide dienstaanbod
Dakreiniging
Graffiti verwijderen
Hydrofoberen