1.000+

huizen gereinigd

1.250+

tevreden klanten

840.000

m2 behandeld

25

jaar ervaring

Dakreiniging

Uw dak weer als nieuw! Of uw dak bestaat uit riet, gebakken of betonnen pannen, wij kunnen het reinigen zodat het weer schoon is.

Wij betreden niet uw dak!
Om uw dak niet te beschadigen behandelen wij het dak vanaf een hoogwerker, steiger of gewoon vanaf de grond. Met speciale apparatuur schuimen we uw dak in met A-mousse30. Dit product breekt alle schimmels, algen en mossen af waardoor de hechting verdwijnt. Wind en regen zorgen ervoor dat alles schoongespoeld wordt.

Al naar gelang de weersomstandigheden kan het enkele weken duren voordat het dak schoon is. Bij zware vervuiling en korstmossen is een tweede behandeling binnen één jaar noodzakelijk.

Dakreiniging
Dakreiniging

Vieze daken
Men is zich vaak niet bewust dat het dak erg vies is. Ook hier gaat het afbraakproces gewoon door. Mossen, algen en schimmels scheiden zuren af en houden extra (lang) vocht vast met alle gevolgen van dien. Dakpannen lopen vorstschade op en kunnen daardoor breken of barsten. Het gevolg: lekkages!

Het reinigen van de dakpannen stopt direct het afbraakproces. Wij doen dit door het dak in te schuimen met A-mousse 30. Het biolaagje, de schimmels , algen en mossen worden direct geneutraliseerd en verliezen hun hechting. De regen en wind zorgen ervoor dat het dak schoon spoelt. Bij zeer zware vervuiling is een 2e behandeling noodzakelijk.

Ons advies is wel om het dak regelmatig, bijv. om het jaar, te laten behandelen. Structureel onderhoud is ook hier zeer belangrijk.

Dakreiniging

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 25 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd.

  • Offerte op maat
  • Kwaliteit en service
  • Bewezen resultaat
  • 25 jaar ervaring
Bel nu 06 5325 6092