Verwijderen van graffiti

AC Nederland is in 1999 begonnen met het verwijderen van graffiti en kan zich met vertrouwen dè specialist op dit gebied noemen. Wij hanteren de zgn. ‘zachte’ aanpak. Dit betekent dat wij de ondergrond niet beschadigen tijdens het verwijderen van de graffiti.

Graffiti verwijdering

Het streven is uiteraard naar een perfect resultaat, maar hoeft niet direct behaald te worden. Wij werken voor de voet weg en de probleemgevallen blijven zitten. Deze worden dan door ons nagewerkt. Lukt het dan nog niet, dan laten wij de ondergrond rusten en komen later nog eens terug. Dit is altijd beter dan geweld gebruiken omdat je dan dingen gaat beschadigen.

De techniek voor het verwijderen van graffiti is in de loop der jaren door ons geperfectioneerd. Ook de reinigingsproducten worden mede door ons ontwikkeld. Dat betekent dat wij niet afhankelijk zijn van standaard producten op de markt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 25 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd.

  • Offerte op maat
  • Kwaliteit en service
  • Bewezen resultaat
  • 25 jaar ervaring
Bel nu 06 5325 6092