Graffiti verwijdering

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd. Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste reinigingstechniek toe; dit kan zijn handmatig, met warm of koud water onder gepaste druk of torbostralen. 

Verwijderen van graffiti

AC Nederland is begonnen met het verwijderen van graffiti en kan zich met vertrouwen dè specialist op dit gebied noemen. Wij hanteren de zgn. ‘zachte’ aanpak. Dit betekent dat wij de ondergrond niet beschadigen tijdens het verwijderen van de graffiti.

Het streven is uiteraard naar een perfect resultaat, maar hoeft niet direct behaald te worden. Wij werken voor de voet weg en de probleemgevallen blijven zitten. Deze worden dan door ons nagewerkt. Lukt het dan nog niet, dan laten wij de ondergrond rusten en komen later nog eens terug. Dit is altijd beter dan geweld gebruiken omdat je dan dingen gaat beschadigen.

De techniek voor het verwijderen van graffiti is in de loop der jaren door ons geperfectioneerd. Ook de reinigingsproducten worden mede door ons ontwikkeld. Dat betekent dat wij niet afhankelijk zijn van standaard producten op de markt.

Before
After
Vergelijk
Voor
Na
Projecten
Onderhoud is behoud. Als uw gevel een opknapbeurt kan gebruiken, dan denken we graag met u mee. Er meerdere mogelijkheden om uw pand weer een fris uiterlijk te geven en te zorgen dat het weer jaren mee kan. Zo kan het voegwerk hersteld worden, de gevels gereinigd en een beschermlaag worden aangebracht (impregneren).