Hydrofoberen

Bij AC Nederland hebben we onze passie voor kwaliteit en vakmanschap gedurende meer dan twee decennia inzetten om onze gevel- en dakreinigingstechnieken te perfectioneren. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om de meest geschikte aanpak te kiezen, afhankelijk van de ondergrond. Of het nu handmatig, met warm of koud water onder de juiste druk is, of via torbostralen – we passen de juiste techniek toe om te zorgen voor een verbluffend resultaat.

Onze specialiteit

Wij zijn er trots op dat we onze successen hebben geboekt met Hydrol SB1-1, een baanbrekend product dat de grenzen van traditionele behandelingen overstijgt. Dit geavanceerde middel biedt talloze voordelen en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Een van de grootste voordelen is de veelzijdigheid: Hydrol SB1-1 kan zelfs worden aangebracht bij vochtige en koudere weersomstandigheden, zodat je projecten altijd volgens planning kunnen doorgaan.

Waarom Kiezen voor Hydrol SB1-1?

  • Uitstekende Waterafstotende Eigenschappen: Houd vocht op afstand en behoud de kwaliteit van je gevels en daken.
  • Bestand tegen Verschillende Weersomstandigheden: Of het nu koud of vochtig is, Hydrol SB1-1 biedt altijd betrouwbare bescherming.
  • Bescherming tegen Strooizout: Voorkom schade veroorzaakt door strooizout en verleng de levensduur van je structuren.
  • Lange Levensduur en Milieuvriendelijk: Kies voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan het milieu.
  • Invisible Shield: Geniet van onzichtbare bescherming zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van je gebouwen.
  • Gecertificeerd en Getest: Hydrol SB1-1 is getest, goedgekeurd en voldoet aan strenge normen, inclusief RTD 1002 en NEN-EN 1504-2.
  • UV- en Weersbestendig: Vertrouw op langdurige bescherming tegen de elementen.
  • Dampdoorlatend en Vuilafwerend: Een perfect evenwicht tussen bescherming en ademend vermogen.
  • Siliconen- en Koolwaterstoffenvrij: Kies voor een ecologisch verantwoorde oplossing zonder schadelijke stoffen.
  • Bestand tegen Hoge Temperaturen: Hydrol SB1-1 biedt ongeëvenaarde bescherming tot 240°C.

Vertrouw Op Bewezen Resultaten

Ons product is getest en goedgekeurd onder nr. 2015-0814-002 en voldoet aan de strenge eisen van RWS, inclusief NEN-EN 1504-2 en RTD 1002. AC Nederland is toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde bescherming voor jouw waardevolle bezittingen. Kies voor Hydrofoberen met Hydrol SB1-1 en investeer in de duurzaamheid en kwaliteit van je gebouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe Hydrofoberen jou kan helpen om te beschermen, te behouden en te verbeteren. Wij zijn er om jouw visie te ondersteunen en jouw gebouwen te laten stralen als nooit tevoren.

Projecten
Onderhoud is behoud. Als uw gevel een opknapbeurt kan gebruiken, dan denken we graag met u mee. Er meerdere mogelijkheden om uw pand weer een fris uiterlijk te geven en te zorgen dat het weer jaren mee kan. Zo kan het voegwerk hersteld worden, de gevels gereinigd en een beschermlaag worden aangebracht (impregneren).