Appartementengebouw Sint Oedenrode

Zomaar een greep uit de vele foto’s die een van de bewoners heeft gemaakt tijdens de werkzaamheden. Werk was al uitgevoerd in 2000, gebouw ziet er nog steeds uitstekend uit. 3 jaar geleden slechts enkele plekjes bijgewerkt; eigenlijk niet het vernoemen waard!

Graffiti verwijderen

Onderstaande foto’s laten een van de moeilijkste ondergronden om graffiti te verwijderen zien. Als je weet wat je doet en voorzichtig te werk gaat, is ook hier weer het resultaat perfect.

Gevelreiniging

Iedere ondergrond, zoals bijv. kalkzandsteen, betonklinkers, damwandplaten, verlangt een andere aanpak. Ons uitgangspunt is dat wij altijd met “zachte” hand te werk gaan omdat een kapotte gevel vaak niet meer te repareren is. Bij poreuze ondergronden beginnen wij altijd met het afspuiten/afspoelen om de oppervlakkige vervuiling te verwijderen. Daarna zetten wij de gevel in met […]

Reiniging gevelbeplating ASV Veghel

Mercedes Benz dealer ASV is een klasse bedrijf met een klasse uitstraling. Alleen de gevel moest nodig gereinigd worden. Wij hebben dat voor hen verzorgd. In dit geval was het belangrijk dat we met “zacht” water zouden werken zodat er naderhand geen witte kalkvlekken zouden ontstaan. Het resultaat mag er wezen!

2 villa’s aan het water

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd. Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste reinigingstechniek toe; dit kan zijn handmatig, met warm of koud water onder gepaste druk of turbostralen.