Graffiti verwijdering

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd. Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste reinigingstechniek toe; dit kan zijn handmatig, met warm of koud water onder gepaste druk of torbostralen.

Verwijderen van graffiti

AC Nederland is begonnen met het verwijderen van graffiti en kan zich met vertrouwen dè specialist op dit gebied noemen. Wij hanteren de zgn. ‘zachte’ aanpak. Dit betekent dat wij de ondergrond niet beschadigen tijdens het verwijderen van de graffiti. 

Het streven is uiteraard naar een perfect resultaat, maar hoeft niet direct behaald te worden. Wij werken voor de voet weg en de probleemgevallen blijven zitten. Deze worden dan door ons nagewerkt. Lukt het dan nog niet, dan laten wij de ondergrond rusten en komen later nog eens terug. Dit is altijd beter dan geweld gebruiken omdat je dan dingen gaat beschadigen.

De techniek voor het verwijderen van graffiti is in de loop der jaren door ons geperfectioneerd. Ook de reinigingsproducten worden mede door ons ontwikkeld. Dat betekent dat wij niet afhankelijk zijn van standaard producten op de markt.

Before After

Veelgestelde vragen

Wat kost een offerte?

Niets, wij komen wel altijd langs om de situatie op te nemen zodat wij u een gedegen advies kunnen geven. Dit is altijd geheel gratis! 

Worden mijn ramen en/of kozijnen beschadigd?

Nee nooit. Zolang het schilderwerk goed is kunnen wij met onze werkwijze niets beschadigen.

Moeten wij thuis blijven?

In principe niet zolang wij gebruik kunnen maken van de waterkraan en alle ramen en luchtroosters gesloten zijn. Maar een lekker kopje koffie is natuurlijk nooit te versmaden. 

Wat kost gevelreiniging?

Dat is lastig te zeggen. Het heeft te maken met zaken als de ondergrond, de vervuiling en bijvoorbeeld de hoogte. Benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.