Gevelreiniging

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd. Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste reinigingstechniek toe; dit kan zijn handmatig, met warm of koud water onder gepaste druk of torbostralen.
Gevelreiniging dienst

Onze specialiteit

De specialiteit van AC Nederland is gevelreiniging. Ongeacht de steen kunnen wij nagenoeg alle vervuilingen verwijderen. 95% van de te reinigen gevels bestaan uit baksteen of betonnen (MBI) steen. In deze poreuze ondergronden trekken de zure regen en alle andere organische vervuilingen in en zetten zich vast. Hierdoor worden echter ook anorganische stoffen vastgehouden. Dit alles zorgt er ook nog eens voor dat vocht  te lang in de gevel blijft zitten.

Er is dus een constant afbraakproces bezig en dat moet gestopt worden! Maar dan wel op een deskundige manier zonder de ondergrond kapot te maken. Wij hebben de verschillende reinigingstechnieken in huis om elke gevel op de juiste manier te reinigen.

Eerst reinigen wij de oppervlakkige vervuiling, waarna we de gevel inzetten met A-mousse30 om de organische vervuiling IN de steen te neutraliseren. Dit product werkt gewoon door totdat wij de gevel eventueel naspoelen of impregneren (hydrofoberen).

Uw gevels zijn weer schoon en voor vele jaren beschermd!

Veelgestelde vragen

Wat kost een offerte?

Niets, wij komen wel altijd langs om de situatie op te nemen zodat wij u een gedegen advies kunnen geven. Dit is altijd geheel gratis! 

Worden mijn ramen en/of kozijnen beschadigd?

Nee nooit. Zolang het schilderwerk goed is kunnen wij met onze werkwijze niets beschadigen.

Moeten wij thuis blijven?

In principe niet zolang wij gebruik kunnen maken van de waterkraan en alle ramen en luchtroosters gesloten zijn. Maar een lekker kopje koffie is natuurlijk nooit te versmaden. 

Wat kost gevelreiniging?

Dat is lastig te zeggen. Het heeft te maken met zaken als de ondergrond, de vervuiling en bijvoorbeeld de hoogte. Benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.