Hoge drukreiniging

ACN is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd. Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste reinigingstechniek toe; dit kan zijn handmatig, met warm of koud water onder gepaste druk of torbostralen. 

Onze specialiteit
Afhankelijk van de ondergrond, is het soms al voldoende om de oppervlakkige vervuiling met alleen (heet) water af te spoelen. Wij spuiten altijd met gepaste druk, ca. 120 bar, om schade aan de gevel te voorkomen. Te veel geweld, door te hoge druk, beschadigt de voegen en de stenen.

Na het reinigen zetten wij de ondergrond in met een speciaal reinigingsmiddel ‘A-mousse 30’ om de vervuiling in de gevel aan te pakken: dieptereiniging! Dit wordt bijna nooit gedaan, maar in de steen en de voeg zit zeker net zoveel vervuiling. Ook deze moet geneutraliseerd worden.
Projecten
Onderhoud is behoud. Als uw gevel een opknapbeurt kan gebruiken, dan denken we graag met u mee. Er meerdere mogelijkheden om uw pand weer een fris uiterlijk te geven en te zorgen dat het weer jaren mee kan. Zo kan het voegwerk hersteld worden, de gevels gereinigd en een beschermlaag worden aangebracht (impregneren).