Dakreiniging

Uw dak laten reinigen vanaf € 350,- (excl. btw)*

* Dit geldt voor een straal van 20 km vanaf Veghel en bij gemiddelde vervuiling. Bij zware vervuiling (dikke plakken mos en/of korsmossen) is een 2e behandeling noodzakelijk.

AC Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken. Hiervoor hebben wij in de afgelopen 20 jaar onze werkwijzen en technieken geperfectioneerd. Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste reinigingstechniek toe; dit kan zijn handmatig, met warm of koud water onder gepaste druk of torbostralen.

WIJ BETREDEN NIET UW DAK.
De behandeling gebeurt vanaf een steiger of ladder.

Vieze daken

Men is zich vaak niet bewust dat het dak erg vies is. Ook hier gaat het afbraakproces gewoon door. Mossen, algen en schimmels scheiden zuren af en houden extra (lang) vocht vast met alle gevolgen van dien. Dakpannen lopen vorstschade op en kunnen daardoor breken of barsten. Het gevolg: lekkages!

Het reinigen van de dakpannen stopt direct het afbraakproces. Wij doen dit door het dak in te schuimen met A-mousse 30. Het biolaagje, de schimmels , algen en mossen worden direct geneutraliseerd en verliezen hun hechting. De regen en wind zorgen ervoor dat het dak schoon spoelt. Bij zeer zware vervuiling is een 2e behandeling noodzakelijk.

Ons advies is wel om het dak regelmatig, bijv. om het jaar, te laten behandelen. Structureel onderhoud is ook hier zeer belangrijk.

Veelgestelde vragen

Wat kost een offerte?

Niets, wij komen wel altijd langs om de situatie op te nemen zodat wij u een gedegen advies kunnen geven. Dit is altijd geheel gratis! 

Worden mijn ramen en/of kozijnen beschadigd?

Nee nooit. Zolang het schilderwerk goed is kunnen wij met onze werkwijze niets beschadigen.

Moeten wij thuis blijven?

In principe niet zolang wij gebruik kunnen maken van de waterkraan en alle ramen en luchtroosters gesloten zijn. Maar een lekker kopje koffie is natuurlijk nooit te versmaden. 

Wat kost gevelreiniging?

Dat is lastig te zeggen. Het heeft te maken met zaken als de ondergrond, de vervuiling en bijvoorbeeld de hoogte. Benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.